O podjetju

GB smo nepremičninska agencija z bogatimi 10-letnimi izkušnjami na področju posredovanja nepremičnin tako na slovenskem kot tujih trgih.

Naš primarni cilj je zadovoljstvo naših strank. Svoje delo opravljamo strokovno in učinkovito. Odlikujejo nas predanost, korekten odnos in posluh za individualne potrebe stank. Zagotavljamo visoko raven vseh naših storitev ne glede na obseg ter stopnjo zahtevnosti posameznega povpraševanja.

Pri izpolnjevanju pričakovanj in želja, ki jih imate stranke do nas, svoje delo opravljamo z vso odgovornostjo in skrbnostjo. Nepremičnine so področje, ki zahtevajo velike finančne obveznosti, zato smo zavezani k temu, da so naše storitve kakovostne in cenovno vzdržne glede na finančne sposobnosti vsakega, ki se odloči za sodelovanje z nami.

Da vas razbremenimo vseh strahov, ki jih prinašajo nasičenost, nepreglednost in zakonsko kompleksen nepremičninski prostor, za storitve iz pravnega področja – brez dodatnih stroškov za vas – poskrbi odvetniška družba, ki je specializirana tudi za področje nepremičninskega in gradbenega prava.

Vsi nepremičninski agenti v naši agenciji imamo pridobljeno licenco za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika, pridobljeno pri Ministrstvu za okolje in prostor.

Osebna izkaznica

Dolgi naziv PRS: Posredovanje pri prometu z nepremičninami, Goran Barišić s.p.
Naslov: Šmartinska cesta 56, Ljubljana, 1000 Ljubljana
Davčna številka SI: 26122057
Matična: 7009887000
Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Zavezanec za DDV: Da (SI26122057)
Zadnja sprememba: Ažuriranje oznake o zavezanosti za DDV
Število zaposlenih: Ni podatka o zaposlenih
Dejavnost TSmedia: Nepremičnine
SKD: L68.310 – Posredništvo v prometu z nepremičninami
Datum vpisa: 8.2.2016
TRR: IBAN SI56 3000 0001 6459 190 (Sberbank d.d.)